Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego, Lady Moura isimli mega yatını Yalıkavak açıklarına demirledi.

10 milyar dolarlık bir serveti olan 68 yaşındaki Meksikalı iş insanının yatından kalabalık bir grup, akşam saatlerinde tekneden inip bit bot aracılığıyla karaya geçti. Geçen yaz ailesi ve arkadaşlarından oluşan grupla Gümüşlük'te yemek yiyen ve 500 bin TL hesap ödeyen Salinas'ın bu kez de 1 milyon TL'ye yakın hesap ödediği öğrenildi.

Ricardo Salinas Pliego'nun ayrıca teknesinde helikopterinin hazır bulunduğu görüldü.

BODRUM'A SIK SIK GELİYOR

Salinas geçen yaz da mega yatıyla Bodrum'a gelmiş ve 30 kişilik grupla, Gümüşlük’teki Mimoza isimli balıkçıya gitmişti. 500 bin TL'ye yakın hesap ödeyen iş insanının, 50 bin TL de bahşiş bıraktığı haber olmuştu.

Ricardo Salinas Pliego despedirá a empleados "que no hacían nada" por  Inteligencia Artificial | MARCA México

RİCARDO SALİNAS PLİEGO KİMDİR?

19 Ekim 1955 doğumlu iş insanı, Pliego Azteca TV ve Electra ve Salinas Group yönetim kurulu başkanıdır. Salinas, birçok ekonomi, küreselleşme, özgürlük, eğitim ve girişimcilik forumunda konuşmacı olarak yer aldı.

BODRUM'DA TİYATRO GÜNLER 1 EKİM'DE BAŞLIYOR BODRUM'DA TİYATRO GÜNLER 1 EKİM'DE BAŞLIYOR

Bu dünyaca ünlü platformlar arasında; Dünya Ekonomik Forumu, Meksika Ekonomist Yuvarlak Masası, Genç Başkanlıklar Organizasyonu, UCLA, Amerika Kıtası Enstitüsü, Harvard Business School ve TED gibi yerler var.

Aynı zamanda blog ve dergilerde yazan Salinas yazılarını, iş, siyasi, ekonomik ve kültürel konularda kaleme alıyor. Meksikalı iş adamı ünlü dergi Newsweek'te İspanyolca, La Opinion, Huffington Post ve ayrıca da Meksika basınında yazıyor.

BURAK YILMAZ YALIKAVAK'TAN 4 MİLYON EUROYA YAZLIK ALDI BURAK YILMAZ YALIKAVAK'TAN 4 MİLYON EUROYA YAZLIK ALDI