Magazin Haberleri

Mekselina İslam açıldı mı, eşi kimdir?

Abone Ol

Popstar yarışması ile tanınan Özlem Osma ani bir karar alarak tesettüre girdiğini ve adını Mekselina İslam olarak değiştirdiğini söylemişti. Bu ani değişiklik herkeste şok etkisi yaratırken yarışmada ‘Dekolte giymem’ diyerek jürinin tepkisini de almıştı.

MEKSELİNA İSLAM KİMDİR?

Şanlıurfa’da 1989 yılında dünyaya gelen Mekselina İslam, 35 yaşındadır. Asıl adı Özlem Osma olan Mekselina İslam, televizyon programlarından Popstar’da ünlenmiştir.

19 yaşında Popstar Alaturka yarışmasına katılarak müzik dünyasına adım atan Mekselina İslam o dönemde Özlem Güneş olarak tanınıyordu. Jüriden gelen eleştirilere rağmen farklı duruşu ile kendisini gösteren Mekselina bir anda hayatında ani kararlar almıştı.

İstanbul Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi okuyan Mekselina maneviyata daha da önem vererek Atatürk Üniversitesi’nde İlahiyat Fakültesi’ne yöneldi. Tesettüre bürünerek manevi yola adım atarak adını Mekselina İslam olarak değiştirdi.

Mekselina İslam’ın eşi yazar ve sosyolog Erdi Osma’dır. 2 oğlu olan Mekselina şimdilerde Youtube üzerinden vlog videoları paylaşarak ‘Başarabilirsin’ adlı kitabı ile de geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Son günlerde hakkında çıkan iddialara rağmen tesettüre bürünen Mekselina İslam kesinlikle açılmamıştır.