MARMARİS BELEDİYESİ ŞAHAN GÖKBAKAR'A AİT KAÇAK YAPIYI MÜHÜRLEDİ MARMARİS BELEDİYESİ ŞAHAN GÖKBAKAR'A AİT KAÇAK YAPIYI MÜHÜRLEDİ

Mavi suların “milyon dolarlık misafirleri” Marmaris’in gözde koylarına demirledi. Muğla'nın Marmaris ilçesi, bu yaz sezonunda gösterişli mega yatlarla dolup taşan mavi sularıyla dikkat çekiyor. Her yıl iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin tercih ettiği Marmaris, bu yıl da birçok lüks tekneyi konuk ediyor.

Liman hizmetleri ve tersanelerindeki ileri düzey teknik imkanları sayesinde mega yatlar, Marmaris’in muhteşem koylarına demirliyor. Sahipleri arasında yerli ve yabancı pek çok iş insanının bulunduğu mega yatlar, Marmaris'in doğayla iç içe koylarına ev sahipliği yapıyor.

Marmaris Körfezi, Orhaniye, Selimiye ve Bozburun gibi gözde koylarda demirleyen bu lüks yatlar, uzunlukları ve gösterişli tasarımlarıyla çevreye şıklık katıyor. Deniz turizminde hareketli günlerin yaşandığı Marmaris’te, yatların her biri, sessiz ve huzurlu bir ortamda, doğal güzelliklerin tadını çıkaran misafirlere ev sahipliği yapıyor.

Bu lüks teknelerde konaklayanlar, Marmaris’in eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra, şehrin sunduğu huzur ve konforun keyfini sürüyor. Marmaris'in mavi sularındaki bu "milyon dolarlık misafirler", bölgenin uluslararası turizmdeki cazibesini daha da artırıyor.