Ünlü sanatçılar, 90'lı yılların sevilen şarkılarıyla izleyicilere nostaljik anlar yaşattı. Katılımcılar, sanatçılara coşkuyla eşlik ederek, meydanı adeta bir müzik şölenine çevirdi.

MARMARİS'TEN İTALYA'YA AÇILMAK İSTEYEN DÜZENSİZ GÖÇMENLER İLE 5 KAÇAKÇI YAKALANDI MARMARİS'TEN İTALYA'YA AÇILMAK İSTEYEN DÜZENSİZ GÖÇMENLER İLE 5 KAÇAKÇI YAKALANDI

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM SAHNE ALDI

Tespo, 35. yılı şerefine düzenlediği bu özel konserle ilgili yaptığı açıklamada, "Geçen 35 yıl boyunca edindiğimiz tecrübe ve müşteri dostu yaklaşımımızla her zaman yanınızda olduk. Küçük işletmelerin gücünü bilerek, onlara uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz. 35. yılımızı sizlerle kutluyoruz ve bu özel yılı, özel indirimler ve sürpriz etkinliklerle dolu geçireceğiz. Bu başarıyı sizinle paylaşmak, geçen yıllara teşekkür etmek istedik. 35 yıldır bir aileyiz ve bu ailede yer almanız bizim için çok değerli," dedi. Tespo'nun düzenlediği bu özel etkinlik, Marmaris halkına unutulmaz bir gece yaşatarak, 35. yıl kutlamalarını taçlandırdı.