MARMARİS'TE DERE MOR AKTI! MUSKİ NEDENİNİ AÇIKLADI MARMARİS'TE DERE MOR AKTI! MUSKİ NEDENİNİ AÇIKLADI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Armutalan Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, mahalledeki lağım kokusu ve yüksek müzik seslerinden şikayetçi olduğunu belirtti. Vatandaş, Marmaris'in son günlerde her sabah lağım kokusu yaydığını ve akşamları da yüksek sesle çalan müzikler yüzünden evinde huzur bulamadığını ifade etti.

"KAPI VE PENCERELERİMİZİ KAPALI TUTMAK ZORUNDAYIZ"

Vatandaş, "Armutalan'da kapı ve pencerelerimizi kapalı tutmak zorunda kalıyoruz çünkü lağım kokusu evimize giriyor. Ayrıca, akşamları Adnan Menderes Caddesi boyunca bulunan restoran, bar, kafe ve gece kulüplerinde yüksek müzik sesleri nedeniyle balkonlarımızda oturmak bir yana, evimizin içinde bile rahat edemiyoruz" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI BİR GÜN EVLERİMİZE GELİP DURUMU GÖRMELİ"

Şikayetçi vatandaş, belediye yetkililerine seslenerek, “Belediye halk meclisini aramaktan bıktık. Bir gün belediye başkanını evlerimize misafir edelim, ne demek istediğimizi anlar. Müzik sesi yetmezmiş gibi mikrofonları alıp bağırıyorlar. Biz çoluk çocuk evlerimize yorgun bir şekilde gelip rezil olmak istemiyoruz. Lütfen bir çözüm bulun” şeklinde konuştu. Vatandaşların yaşadığı bu rahatsızlıkla ilgili yetkililerden çözüm bekleniyor.

Muhabir: Burcu Dincel