Muğla’nın Marmaris ilçesi Adaköy Mahallesi’nde tatil yapan Rus bir ailenin 12 yaşındaki oğulları A.E., doğa yürüyüşüne çıktığı otele dönmeyince ailesi telaşla Jandarma’ya haber verdi. Jandarma ve AFAD ekipleri hemen arama çalışmaları başlattı. Yaklaşık dört saat boyunca kayıp olan çocuk, ormanlık alanda yürürken bulundu.

MARMARİS'TE ULUSLARARASI CHANNEL REGATTA YELKENLİ YAT YARIŞLARI BAŞLADI MARMARİS'TE ULUSLARARASI CHANNEL REGATTA YELKENLİ YAT YARIŞLARI BAŞLADI

4 SAATİR KAYIPTI

Olay, bugün akşam saatlerinde Marmaris’in Yalancıboğaz bölgesinde meydana geldi. Otelde konaklayan Rus aile, oğullarından haber alamayınca büyük bir panik yaşadı. “Doğa yürüyüşüne çıkıyorum” diyerek otelden ayrılan A.E., saatlerdir ortalıkta görünmeyince aile durumu yetkililere bildirdi. Marmaris Merkez Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri kısa sürede bölgeye intikal ederek bir saat süren yoğun bir arama çalışması sonucunda çocuğa ulaştı.

JANDARMA BULDU

Çocuk bulunduğunda, bu kadar uzun bir mesafe yürüdüğünü fark etmediğini söyledi. Telaşlı aile, oğullarına sağ salim kavuşmanın verdiği rahatlamayla Jandarma ve AFAD ekiplerine içtenlikle teşekkür etti.

Kaynak: İHA