Marmaris

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİST NATALYA SOMOVA'DAN 15 GÜN SONRA ACI HABER! CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Son Dakika Haberi... Tatil için geldiği Marmaris'te 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova'nın cansız bedeni 15 gün sonra bulundu.

Abone Ol

Dalaman'da 3 gün önce kaybolan ve bugün cansız bedeni bulunan 90 yaşındaki Şerif Dayan'ın ardından, 17 Ağustos'ta Marmaris'te kayıplara karışan Rus turist Natalya Somova'nın da cansız bedenine ulaşıldı.

11 Ağustos tarihinde Moskova'dan Marmaris'e tatil için gelen ve 17 Ağustos tarihinde kaldığı otelden doğa yürüyüşü için çıkıpı bir daha dönmeyen 48 yaşındaki Somova için günlerdir süren arama çalışmaları üzücü haberler noktalandı.

SON OLARAK KARYA YÜRÜYÜŞ YOLUNDA GÖRÜLDÜ

Rusya hükümetinin de yakından takip ettiği kayıp vakasında, ilçe güvenlik kameralarının teker teker incelendi. Rus turistin en son 17 Ağustos günü sabah 07.30 civarı İçmeler Mahallesi'nde bulunan Karya yürüyüş yoluna gittiği tespit edildi.

AFAD Muğla ekibinin koordine ettiği çalışmalara Marmaris Asayiş Büro ekipleri, Jandarma asayiş, jandarma komanda ekipleri, Sahil güvenlik ekipleri ve kayıp kadının yakınlarının yanı sıra çok sayıda STK katılım sağladı.

TELEFONU UÇURUMDA BULUNDU

,Arama çalışmalarının başladığı ilk günün gecesi sarp arazide Moskova'dan yapılmış bir alışveriş fişi bulunmuştu. Bugün de İçmeler mahallesinde bulunan sarp ve dibi uçurum olan alanda bir cep telefonu bulundu.

Kızılbük tarafına yoğunlaştırılan çalışmaların ardından bulunan cep telefonu incelendi ve Somova'ya ait olduğu tespit edildi.

Halatlarla uçuruma inen ekipler denize yakın bölgede 48 yaşındaki Natalya Somova'nın cansız bedenine ulaştı. Kadının cezanesi sahil güvenlik ekiplerince denizden alınarak karaya getirildi. 

MARMARİS'E TATİLE GELEN RUS TURİST NATALYA SOMOVA GÜNLERDİR BULUNAMIYOR MARMARİS'E TATİLE GELEN RUS TURİST NATALYA SOMOVA GÜNLERDİR BULUNAMIYOR