Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde yaşanan huzursuzluk, turistlerin keyfini kaçırıyor. Marmaris Barlar Sokağı, son günlerde taç satan çocuklar nedeniyle oldukça rahatsız edici bir hale geldi. Özellikle akşam saatlerinde turistlerin yoğun olduğu bölgelerde, çocuklar turistlere zorla taç satmaya çalışıyor.

MARMARİS HALKI DURUMDAN RAHATSIZ

Marmaris Barlar Sokağı'nda gece geç saatlerde turistlerle dolup taşan sokaklarda, küçük çocuklar taç satışı yaparak turistleri rahatsız ediyor. Çocuklar, turistlere bazen zorla satın almaya ikna etmeye çalışıyor. Bu durum, bölgedeki huzuru ve turistlerin tatil deneyimini olumsuz etkiliyor.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN DELİKYOL KOYU'NDAKİ VİLLASI KAÇAK ÇIKTI, BAKANLIK YIKIM TALİMATI VERDİ ŞAHAN GÖKBAKAR'IN DELİKYOL KOYU'NDAKİ VİLLASI KAÇAK ÇIKTI, BAKANLIK YIKIM TALİMATI VERDİ

ZORLA SATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Yerli halk ve turistler, bu rahatsız edici durumun sona erdirilmesi için yetkililerden acil çözüm bekliyor. Bu tür davranışların turistler üzerinde olumsuz bir izlenim bıraktığı ve Marmaris’in genel imajına zarar verdiği görülüyor. Bu durum, Marmaris’in turistik cazibesini korumak ve bölgedeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir sorun olarak öne çıkıyor.

Muhabir: Burcu Dincel