WHATSAPP'IN SAHİBİ JAN KOUMA 40 MİLYON DOLARLIK YATIYLA MARMARİS'E DEMİRLEDİ WHATSAPP'IN SAHİBİ JAN KOUMA 40 MİLYON DOLARLIK YATIYLA MARMARİS'E DEMİRLEDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Adnan Menderes Caddesi'ndeki yol çalışmaları sonrasında zemin sorunları baş gösterdi. Armutalan muhtarlığı, kazı ve yol çalışmasının ardından zemin düzeltmesi talep etti, ancak yapılan düzenlemeden memnun kalmadı. Muhtar, şikayetini dilekçeyle iletti ve fen işlerinden gelen yetkililer, zemin düzenlemesini “gayet güzel” olarak değerlendirip sorunu çözmedi.

“YAMA ASFALT YETERSİZ, TEHLİKE ARTIYOR”

Yol üzerindeki yama asfaltın yetersiz olduğunu belirten bir vatandaş, “Zemini kapatmak için döktüğünüz yama asfaltı ben pasta malasıyla daha iyi düzlerdim. Arabamın altı vuruyor ve çok yavaş geçmek zorundayım. Karşıdan gelen araçlar için kaza riski bulunuyor. Motorla geçiş yapanlar devriliyor, bisikletle oğlum düşerek yaralandı. Ayrıca, çukurlardan oluşan birikintiler sinek yapıyor” dedi.

“YAĞ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA BAKAN YOK”

Vatandaş, yağ dönüşüm kutusuna da hiç kimsenin bakmadığını belirterek, “Yağ dönüşüm kutusuna bir yetkili gelip bakmaz mı?” diye sordu. Yetkililere seslenen vatandaş, bir an önce dirayetli bir yetkilinin gelip yerinde inceleme yapmasını ve yolun eski haline getirilmesini talep etti.
 

Muhabir: Burcu Dincel