EVREN PAŞA İLKOKULU'NUN YIKIMINA BAŞLANDI; YENİ BİR İSİMLE OKUL YAPILACAK EVREN PAŞA İLKOKULU'NUN YIKIMINA BAŞLANDI; YENİ BİR İSİMLE OKUL YAPILACAK

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla dolandırıcılık suçundan 50 dosyası bulunan H.S. isimli kadın, erkek kılığına girerek yakalandı. Uzun süredir aranan ve Aydın ile Antalya başta olmak üzere birçok ilde suç kaydı bulunan H.S., yakalanmamak için erkek kılığına girerek Fırat S. ismini kullanıyordu. Marmaris’te tespit edilen H.S., sahte kimlik kullanarak yaşamaya devam ediyordu.

UZUN SÜREDİR ARANIYORDU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, geniş çaplı araştırmalar sonucunda H.S.'nin Marmaris'te bir evde yaşadığını ve erkek ismiyle tanındığını belirledi. Yapılan operasyonda, H.S. erkek kılığıyla Fırat S. olarak yakalandı.

YAKALANMAMAK İÇİN ERKEK KILIĞINA GİRMİŞ

Şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan H.S., cezaevine gönderildi. Bu operasyon, jandarma ekiplerinin aranan şahıslara yönelik çalışmalarındaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: İHA