Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası, 30 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Marmari̇s Zafer Kupasi Turnuva

15 KULÜP VE 32 TAKIM KATILDI

15 kulüp ve 32 takımın katılımıyla tamamlanan turnuvada, U12 Midi Kızlar, U14 Küçük Kızlar ve 16 Yıldız Kızlar kategorilerinde toplamda 112 maç yapıldı. Ankara, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın, Kocaeli, Konya'dan Türkiye şampiyonalarında derece almış takımların yer aldığı turnuvada keyifli ve heyecanlı maçlar sahnelendi. 

Marmari̇s Turnuva

"FİLENİN SULTANLARI SİZLERİN ARASINDAN ÇIKACAK"

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve Marmaris Belediyespor Başkanı Hasan Yaylalı turnuvanın kapanış seremonisine katılım gösterdi. Başkan Ünlü, tüm takımların kaptanlarına anı madalyalarını ve kupalarını takdim ederek şunları kaydetti:

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN "KAÇAK VİLLA" AÇIKLAMASI: SU KATILMAMIŞ GERİZEKALI OLMAK LAZIM ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN "KAÇAK VİLLA" AÇIKLAMASI: SU KATILMAMIŞ GERİZEKALI OLMAK LAZIM

"Bu turnuvada geleceğe hazırlanan kızlarımızın mücadelesini izledik. Her maçın kazananı kaybedeni olur ama esas önemli olan sizlerin geleceğine katkı koyabilmektir. İlerleyen zamanlarda Filenin Sultanları sizlerin arasından çıkacak. Ata'mızın işaret ettiği gibi 'zeki, çevik ve ahlaklı sporcular' olarak yetişen sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." 

Editör: Huri Kaptan