Marmaris Kent Konseyi Başkanlık seçimlerinde Hakan Öner, Ali Özge Kol ve Ufuk Beytekin’in yarıştığı seçimde, Hakan Öner Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

1 (9)-2

3 ADAY YARIŞIYORDU

Yeni Kent Konseyi Başkanı Hakan Öner, seçimin ardından yaptığı açıklamada, Marmaris’in geleceği için birlikte çalışacaklarını vurguladı. Öner, "Gösterdiğiniz yoğun ilgi, destek ve güven için hepinize en içten teşekkürlerimi sunarım. Marmaris’in daha iyi bir geleceğe ulaşması için hep birlikte çalışmamızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiniz" dedi.

Marmaris Kalesi nerede, nasıl gidilir? Marmaris Kalesi nerede, nasıl gidilir?

HAKAN ÖNER SEÇİLDİ

Ayrıca, seçim sürecinde emeği geçenlere ve rakip adaylara teşekkür eden Öner, "Bu demokratik yarışta her birinizin katkısı çok değerliydi. Özellikle başkan adayları Ufuk Beytekin ve Ali Özge Kol’a centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Seçimin yüksek katılım oranıyla gerçekleştiğine dikkat çeken Öner, Marmaris’in daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir yer haline getirilmesi için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti. Önceki dönem başkanlarına da teşekkür eden Öner, yeni dönem yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarına başarılar diledi ve birlikte başarılı işler yapacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

Öner, "Marmaris'imize vizyon katabilmek için Marmaris'in geleceğini birlikte şekillendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Ayrışmadan daha üretken ve daha yapıcı bir ekiple şimdi Marmaris için çalışma zamanı!" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞKAN BİR KENT KONSEYİMİZ OLACAK"

Kent Konseyi Başkanı Hakan Öner, Marmaris'in tüm yaşayanlarının katkı sunacağı ve söz sahibi olacağı bir kent konseyi hedeflediklerini vurguladı. Öner, verdiği sözlerle Marmaris halkına güvence verdi: "Sizlerin desteğini istiyorum ve sizlere söz veriyorum. Yarından itibaren güzel Marmaris'imizin bütün yaşayanlarının katkı sunacağı ve söz sahibi olacağı, çok çalışkan bir kent konseyimiz olacak. Sizlere söz veriyorum, verdiğiniz destek ile mahcup olmayacaksınız."

"SİZLERİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM"

Hakan Öner, Marmaris halkının desteğiyle büyük başarılara imza atacaklarını belirterek, vatandaşlara önemli bir mesaj verdi: "Sizlere söz veriyorum, bugün kullandığınız oyu hatırlayıp bu muhteşem Marmaris'imizde, güzel birlikteliğin oluşumuna vereceğiniz destek neticesinde, başınız dik, gururla yürüyeceksiniz."

Muhabir: Burcu Dincel