Marmaris

MARMARİS KAYMAKAMLIĞI AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI ONURUNA YEMEK VERDİ

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, bir süredir Marmaris'te kampta bulunan Ampute Futbol Milli Takımı onuruna yemek verdi. Yemeğe, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete de katıldı.

Abone Ol

Fransa'da yapılan Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda üst üste üçüncü kez şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı, Marmaris'te gelişim kampına girmişti. 

10 Eylül'den beri Marmaris'teki gelişim kampında bulunan Ampute Futbol Milli Takımı onuruna Marmaris Kaymakamlığı tarafından Pineta Otel'in bahçesinde yemek verildi. 

Yemeğe katılan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, milli sporcularla tek tek tanışırken, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

İlçemizde seçme kampında bulunan Ampute Milli Takımı’nın kıymetli sporcuları ve Teknik Direktör İsmail Temiz ile Kaymakamımız Nurullah Kaya’nın ev sahipliği yaptığı yemekte bir araya geldik. 

Cesaretleri, azimleri ve özverileri hepimize örnek olan, başarıları ile göğsümüzü kabartan sporcularımızı Marmaris’imizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Her zaman, her koşulda yanlarında olmaya, onları sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. 

Marmaris’e hoş geldiniz diyor, tüm sporculara üstün başarılar diliyorum."

Organizasyona, Milli Takım kafilesinin yanı sıra Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Fatmagül Yörük, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Berker Dongul, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Akın Çoşkunlar da katıldı.

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI MARMARİS'TE GELİŞİM KAMPINA GİRDİ AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI MARMARİS'TE GELİŞİM KAMPINA GİRDİ