• Haberler
  • Spor
  • MARMARİS GENÇLİKSPOR, SEZONUN İLK HAZIRLIK MAÇINDA MUĞLASPOR'A 3-1 YENİLDİ

MARMARİS GENÇLİKSPOR, SEZONUN İLK HAZIRLIK MAÇINDA MUĞLASPOR'A 3-1 YENİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi takımlarından Marmaris Gençlik Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunun ilk hazırlık maçını BAL Ligi takımı olan Muğlaspor ile yaptı. İşte detaylar...

MARMARİS GENÇLİKSPOR, SEZONUN İLK HAZIRLIK MAÇINDA MUĞLASPOR'A 3-1 YENİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Süper Amatör Ligi şampiyonu olarak daha üst liglere çıkma parolasıyla ilerleyen Marmaris Gençlikspor, Muğla Süper Amatör Ligi 2023-2024 sezonu için iddialı bir kadro kurdu. Şampiyonluk hedefleyen Siyah-Beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına BAL Ligi temsilcisi Muğlaspor deplasmanında çıktı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz olan ve Muğla'nın köklü takımları arasında yer alan Muğlaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Marmaris Gençlikspor, 90 dakika sonunda sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

ÇEKİŞMELİ İLK 35 DAKİKA

Hazırlık maçı olmasına rağmen her iki takımın da sahaya kazanma azmiyle çıkması maçın temposunu arttırdı. İlk 35 dakikası oldukça çekişmeli geçen maçta ilk gol sesi devre sonuna doğru geldi. Muğlaspor'un ilk yarının sonlarına doğru bulduğu gol, ilk 45 dakikanın skorunu belirledi.

Muğlaspor'a karşı oynanan hazırlık maçının ikinci yarısına oyuncu değişiklikleriyle başlayan Marmaris Gençlikspor, Muğlaspor'un ikinci yarıda attığı gollere engel olamadı. Deplasmanda oynanan hazırlık maçında 3-0 geriye düşen Marmaris Gençlikspor'un tek golü 85. dakikada geldi. Düzyaka KOSK'tan bonservis bedelsiz olarak takıma katılan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Berkant İstanbul, 85. dakika takımı adına kullandığı penaltıyı gole çevirerek siyah beyazlıların maçtaki tek golünü kaydetmiş oldu. Geride kalan dakikalarda başka gol sesi gelmeyen mücadele 3-1'lik Muğlaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

"İLK 40 DAKİKADAN MEMNUNUZ, TAKIM OYUNUNU ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ"

Maçından ardından konuşan Teknik Direktör Doğan Şahin ve yardımcısı Murat Kahraman, ilk hazırlık maçının değerlendirmesi hakkında; "Henüz 3. haftayı yeni bitirdik. Takımımızın ilk 40 dakikada ortaya koyduğu oyundan memnunuz. Fakat daha çok hazırlık maçı yaparak hatalarımızın üzerine gitmek ve bu hataları gidermek istiyoruz. Takım oyununu ön plana çıkarmak ve yeni sezona daha hazır hale gelmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Muğlaspor yönetiminin, maçın ardından Marmaris Geçlikspor yönetimi ve oyuncularını ağırlayarak siyah beyazlılar için yemek organize ettiği öğrenildi. İki Muğla takımının dosthane bir havada yeni sezona hazırlanması ise takdirle karşılandı.

Bakmadan Geçme