Marmaris

MARMARİS BELEDİYESİ'NDEN HAYVAN YASASINA NET TAVIR! "ELİMİZİ KANA BULAMAYACAĞIZ"

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, sosyal medyada paylaştığı video ile hayvanlara yönelik katliam yasasını reddettiklerini duyurdu. Ünlü, "Kısırlaştır, aşılama, yerinde yaşat" ilkesine bağlı kalacaklarını açıkladı.

Abone Ol

Hayvanları koruma kanunu Meclis'te yasallaşırken, ötenazi kabul edilip başıboş köpekler bazı belediyeler tarafından sokakta toplanmaya başladı. Ancak Marmaris Belediyesi, bu konuda dikkat çeken bir duruş sergiledi.

"KISIRLAŞTIR, AŞILA, YERİNDE YAŞAT"

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, sosyal medyada paylaştığı video ile "KatliamYasasınıReddediyoruz" diyerek canlarımıza hiçbir şekilde zarar vermeyeceklerini söyledi.  Ünlü , "Bizler bu dünyayı paylaştığınız sevimli dostlarımızı yaşatmak ve korumak için dayanışma içinde kararlı duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Marmaris Belediyesi olarak canlarımıza sahip çıkıyor, hayvanlara yönelik katliam yazısını kabul etmiyoruz. Sosyal demokrat belediyeler olarak katliama ortak olmayacak, elimizi kana bulamayacağız. " ifadelerini kullandı.

"ELİMİZİ KANA BULAMAYACAĞIZ"

Ünlü son olarak: "Çözüm aslında çok basit. Hayvan satışını yasaklamak ve sahiplenen hayvanlarının sokağa terk edilmesini önlemek gerekiyor. Kısırlaştırma seferberliğinden geçiyor. Bunu başaracağız diye düşünüyorum" diye konuştu.