AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI MARMARİS'TE GELİŞİM KAMPINA GİRDİ AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI MARMARİS'TE GELİŞİM KAMPINA GİRDİ

Marmaris Belediyesi, son günlerde artan dolandırıcılık girişimleri üzerine vatandaşlarına önemli bir uyarıda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, kendilerini Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı veya belediye yöneticisi olarak tanıtan kişilerin, vatandaşlardan para ve yardım talep ettiği bilgisi paylaşıldı.

SAKIN İNANMAYIN

Belediye yetkilileri, bu tür taleplerin tamamen dolandırıcılık amacı taşıdığını belirterek, "Belediyemizin hiçbir yöneticisi vatandaşlarımızdan para isteme yetkisine sahip değildir. Lütfen bu tür taleplere itibar etmeyin ve hemen emniyet birimleriyle iletişime geçin" ifadelerini kullandı.

MARMARİS BELEDİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Açıklamada, dolandırıcıların Marmaris Belediyesi ve yöneticilerinin adını kullanarak vatandaşlardan para talep ettiğinin altı çizildi ve bu kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Vatandaşlardan, bu tür taleplerle karşılaştıklarında şüpheli telefon numaralarını emniyet birimleriyle paylaşmaları istendi.

Muhabir: Burcu Dincel