Marmaris’te tekneyle ulaşım olan bir koyda bulunan Şahan Gökbakar’a ait kaçak yapıda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekiplerince inceleme yapıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekiplerince, Çamaşırhane Film Yapım Anonim Şirketi’ne ait olan ve ‘Nitelikli Doğal Koruma Alanı’nda yer alan ruhsatsız yapıda inceleme yapılarak, yapı tatil zaptı düzenlendi. İncelemelerin ardından mesken ile eklentilerinin mühürlendiği öğrenildi.

ŞAHAN'DAN AÇIKLAMA

Gökbakar konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı.

Değerli dostlar kafa dinleriz diye aldık ama maalesef kısmet olmadı. Yangınlar çıktı ve o yangınlardan sonra bütün her şey değişti. 2022 yılında bir anda evin yapı kayıt  belgesi iptal oldu ve tapuya sit alanı diye şerh düşüldü. Ben aldıktan iki yıl sonra üzerine 'Bu ev yıkılsın' diye yazıldı. Biz de bu karara dava açtık. Hukuki süreç devam ediyor. Durum bu kadar net ve gerçek. Yani ne orada yansıtmaya çalıştığınız ne de beni göstermeye çalıştığınız kişi ben değilim böyle bir insan olmadığım için de yaptığınız bu kötülük bana zarar vermiyor. Bence sizin hedef kitlenizdeki insanlar bile buna inanmıyordur diye düşünüyorum ama bakıyorum aklı yerinde olan insan bu tufaya düşebiliyor.

Bakın Türkiye'de inanılmaz sit alanları talan ediliyor. Cennet koylarda siteler yapılıyor. Türkiye'nin her yerinde kaçak varken 85 bin metrekarelik ev bütün sorunlarımızı çözüyorsa hemen yıkalım kardeşim. Ama o iskele orada olmasaydı yangınlara bu kadar hızlı müdahale edilmezdi. Bir işe yaradı yani o iskele. İlk balyozu da biz vuralım ya. Elimizle yıkalım ya. Beklemeylim kararı."

MARMARİS'TE DERE MOR AKTI! MUSKİ NEDENİNİ AÇIKLADI MARMARİS'TE DERE MOR AKTI! MUSKİ NEDENİNİ AÇIKLADI