Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde 102 yaşındaki Muazzez Güvenç ve 105 yaşındaki Mustafa Lütfullah Güvenç çiftini ziyarette bulunarak gönüllerini aldı.

1922 ve 1919 doğumlu Güvenç çiftini evlerinde ziyaret eden Ünlü’ye 8 yaşındaki Doğa ve 9 yaşındaki Erim de eşlik etti, Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Güvenç çifti, Başkan Ünlü ve çocuklarla kısa bir sohbette bulundu.

Marmaris'in yeni devlet hastanesi vatandaşın hizmetine sunuldu Marmaris'in yeni devlet hastanesi vatandaşın hizmetine sunuldu

Çocukluk yıllarında Konya'da Atatürk ile karşılaşmasından bahseden Muazzez Güvenç, yaşı kaç olursa olsun o anı asla unutmayacağını söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü

Güvenç çiftinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayan Başkan Ünlü, "Geçmişten günümüze yaşam tecrübeniz bizlere yol gösteriyor. Sizlerden aldığımız güç ile nesilden nesle geleneklerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Ünlü ayrıca yayınladığı mesajda, “Toplumumuzun en saygın bireyleri olan yaşlılarımızın sorunlarının çözümünü kolaylaştırmalı, onlara yaşamın ağırlığını hissettirmemeliyiz. Bu duygularla kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç bitmeyeceği sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Tolga Murat