Marmaris Haberleri Son Dakika Haber

Marella Discovery kruvaziyeri 1701 yolcusuyla Marmaris'te

Malta bayraklı "Marella Discovery" isimli kruvaziyer, Marmaris'e 1701 yolcu ve 750 personel getirdi. Marmaris, çoğunluğu İngiliz olan misafirlerini ağırlayacak.

Abone Ol

Malta bayraklı "Marella Discovery" isimli kruvaziyer, çıktığı tur kapsamında "ana liman" olarak kullandığı Marmaris'e geldi. Kandiye (Heraklion) Limanı'ndan hareket eden ve Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğu İngiliz bin 701 yolcu ve 750 personel bulunduğu öğrenildi.

Tamamlanan gümrük işlemlerinin ardından limandan ayrılan turistler, Marmaris Çarşısı, tarihi Kaleiçi Mahallesi, Yat Limanı ve Uzunyalı Sahili'ni ziyaret etti. İlçe merkezindeki tarihi ve turistik yerleri gruplar halinde gezen yolcular, deniz kenarındaki işletmelerde vakit geçirdi.

MARMARİS 1 HAFTA BOYUNCA İNGİLİZ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAYACAK 

Diğer yandan bazı turistler de Dalyan Kaunos turuna katıldı. Ayrıca Marmaris Cruise Port'tan "ana liman" hizmeti alan gemiden ayrılan yolcular, ilçedeki otellerde bir hafta konaklayacak. Marmaris'ten çok sayıda yolcu, bir sonraki tura katılmak için gemiye dönecek. Edinilen bilgiye göre dev yolcu gemisi gece saatlerinde demir alarak Pire Limanı'na hareket edecek.

Bahamalar bayraklı kruvaziyer Marmaris'e 570 yolcu getirdi Bahamalar bayraklı kruvaziyer Marmaris'e 570 yolcu getirdi