"Okulda başı açık kız öğrenci istemeyen" ve kadın müdür yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı "Okulda başı açık kız öğrenci istemeyen" ve kadın müdür yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Getir'in kurucu ortağı Serkan Borançlı'nın sahip olduğu, kış aylarını Bodrum'da geçiren ve lüksüyle göz kamaştıran 47 metrelik süperyat "Atina",  İtalya'nın Sardunya kentindeki Olbia Körfezi'nde demirli haldeyken çıkan şiddetli bir yangının ardından trajik bir şekilde sulara gömüldü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

İTALYA'DA BATTI

Yangın, yerel saatle 20:00'de başladı ve alevler kısa sürede yatın her köşesine yayıldı. Olay anında gemide bulunan yolcular ve 16 Türk mürettebat, yangının hızla büyümesine rağmen zamanında tahliye edilerek güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yangına müdahale eden Olbia İtfaiye Teşkilatı ve Sahil Güvenlik ekipleri, tüm çabalara rağmen yatı kurtarmayı başaramadı.

Whatsapp Image 2024 08 12 At 10.04.17

SÜPERYATIN YANMADAN ÖNCEKİ HALİ

Atina, 2008 yılında Hollanda'daki ünlü Heesen tersanelerinde inşa edilmiş ve 2009'da Dünya Süper Yat Ödülleri'nde prestijli Neptün ödülünü kazanmıştı. Son olarak 2021'de 16.250.000 € karşılığında satılan yat, Bodrum'da kiralamaya uygun hale getirilmek üzere kapsamlı bir onarımdan geçirilmişti. Yangının çıkış nedeni ise bilinmiyor.