Magazin Haberleri

Kübra Aykut öldü mü? Fenomen Kübra Aykut neden intihar etti?

Dilan Polat’ın yakın arkadaşlarından biri olan TikTok fenomeni Kübra Aykut’un intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi. Peki, fenomen Kübra Aykut neden öldü?

Abone Ol

Özellikle kendi kendisine düğün yaparak evlenen ve ardından bir sürü sır dolu mektup bıraktığı iddia edilen Kübra Aykut’un intihar ederek yaşamına son verdiği söylendi. Uzunca bir süredir kilo vermesinden şikayet ettiği ve yardım istediği paylaşımından saatler sonrasında Sultanbeyli’de bulunan kendi evinde 5. kattan aşağıya atlayarak intihar ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Kendime uygun damat bulamıyorum' diyerek kendi kendiyle evlenen ve kısa sürede fenomen haline gelen Kübra Aykut’tan sevenlerine kötü haber geldi.

KÜBRA AYKUT ÖLDÜ MÜ?

TikTok fenomeni Kübra Aykut’un Sultanbeyli’de Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak’taki lüks evinde kilo vermesinden şikayet ettiği ve yardım istediği paylaşımının hemen ardından 5. kattan atlayarak intihar ettiği ve öldüğü söylendi.

Site güvenliğince yaşananlar sonrasında durumun polis ekiplerine bildirilmesiyle olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerde sağlık ekipleri Kübra Aykut’un öldüğünü söyledi.

Hayatını kaybeden Aykut’un cesedi özel bir hastanenin morguna kaldırılırken ünlü fenomenin intihar etmeden hemen önce geride sır dolu bir mektup bıraktığı iddia edildi. Polis ekipleri tarafından hemen bir inceleme başlatıldı. Yaşanılan olayla beraber sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölüm haberini alan yakın arkadaşı Dilan Polat’ın hastaneye geldiği söylendi.

KÜBRA AYKUT NEDEN İNTİHAR ETTİ?

TikTok fenomeni Kübra Aykut’un uzunca bir süre kilo verme sorunu yaşadığı ve geride sır dolu mektuplar bırakarak Sultanbeyli’de yaşadığı evin 5. katından atlatarak intihar ettiği iddia edildi.

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Fenomen Kübra Aykut, “Kubrasal” adıyla sosyal medyada hayranları tarafından takip ediliyordu. 26 yaşında ünlü fenomen Aykut, İstanbul doğumlu olup Antalya’da yaşamını sürdürüyordu. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra, çevresindekiler tarafından enerjik ve neşeli kişiliğiyle tanınıyordu.