Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti Alev neden yok? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman şoku yaşanıyor. Dizinin yapımcısı olan Faruk Turgut ile arası bozulduğu ortaya çıkan Uzman’ın ayrılığı herkesi şaşırtıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Alev neden yok?

Abone Ol

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizilerden Kızılcık Şerbeti’nde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman ile ilgili olarak hayranları üzen bir gelişme yaşandı. Önceki sezonlarda dizinin yapı taşları arasında olan ve daima ön plana çıkan Alev karakterinin yapımcı Faruk Turgut ile arasının bozulduğu iddialarına oyuncu Müjde Uzman’dan yanıt geldi.

Kızılcık Şerbeti hikayesinde Abdullah’ın çocuğunu taşıyan Alev'in yeni sezonda yapımda olmayacağı haberini alan izleyenler büyük bir çok yaşadı.

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV ÖLDÜ MÜ?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah’ın çocuğunu taşıyan Alev'in doğum sırasında ölmesi herkesi şaşırttı. Senaryoda büyük bir değişikliğe gidilirken yapımcı Faruk Turgut ile arası bozulan ünlü oyuncu Müjde Uzman’ın yeni sezonda dizide olmayacağı kesinleşti.

MÜJDE UZMAN NEDEN AYRILDI?

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde doğum sancıları artan Alev, Abdullah'ı telefonla aramış ancak kendisine bir türlü ulaşamamıştı. Bu durum karşısında oldukça sinirlenen Alev, hemen bir uçak bileti ayarlayarak yurt dışına çıkmaya karar vermişti. Dizinin yeni sezon fragmanında kaza geçiren Alev'in bebeğini doğurduğu ancak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti’nde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman’ın ayrıldığının nedeni olarak ise yapımcı Faruk Turgut ile tartıştığı iddia edildi.