Magazin Haberleri

Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman? 30 Eylül bu akşam Kızıl Goncalar yeni bölüm var mı?

NOW TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar 2. sezon için beklenen gün geldi. Kızıl Goncalar 20. bölüm ile yeni sezonda izleyenlerin karşısına çıkacak. Peki, 30 Eylül bu akşam Kızıl Goncalar var mı?

Abone Ol

NOW TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezonundan beklenen haber geldi. Yayınlandığı her bölümü ile olay yaratan efsane dizisi yeni sezonda yine büyük bir ses getirecek.

Başrollerinde Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın yer aldığı dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de eklenmesi gündemde.

KIZIL GONCALAR 2. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın oynadığı Kızıl Goncalar dizisinin 2. yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi akşamında başlıyor. Kızıl Goncalar 20. bölüm ile bu akşam saat 20.00’dan itibaren NOW TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alırken, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi birbirinden başarılı isimler kendilerine eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar dizisinde; seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesi konu alınırken inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.