Şişli'de dün gece saat 04.00 sıralarında bir kıraathanede meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, silahla vurularak hayatını kaybetti. Kıraathaneye gelen Karadaş, burada oturduğu sırada silah sesi duyuldu. Olayın ardından içeridekiler durumu intihar olarak ihbar etti. Ancak polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde genci kanlar içinde buldu ve cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı.

İNTİHAR İHBARINDA BULUNDULAR

POLATGİLLER'İN TAHLİYE KARARI; DİLAN POLAT'IN ARDINDAN ENGİN POLAT DA SERBEST POLATGİLLER'İN TAHLİYE KARARI; DİLAN POLAT'IN ARDINDAN ENGİN POLAT DA SERBEST

Yapılan detaylı incelemelerde, gencin intihar etmediği ve cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayla ilgili olarak içeride bulunan 7 kişi gözaltına alındı. Kamera kayıtlarında gencin vurulma anı görünmemekle birlikte, içerideki kişilerin panik yaşadığı tespit edildi. Olayda kullanılan silaha ise el konuldu.

ASIL HİKAYE BAŞKAYMIŞ

Ahmet Karadaş'ın kuzeni C.K.'nın çelişkili ifadeleri cinayeti ortaya çıkardı. Soruşturma sonucunda, C.K.'nın elinde silahla Karadaş’ın yanına gidip şaka yapmaya çalıştığı ve bu sırada silahın ateş aldığı, merminin önce Karadaş’ın eline ardından göğsüne isabet ettiği belirlendi. C.K. ve yanında bulunan arkadaşının işlemlerinin Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından sürdürüldüğü bildirildi.