İstanbul'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i ve İkbal Uzuner'i yarım saat arayla katledip inithar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in babası A. Ç., cani oğluyla ilgili bir gerçeği daha anlattı. 

Cinayetlerin ardından caninin babası A.Ç. polise ifade verdiği ifadede "Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana 'Baba seni nasıl öldüreyim?' diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı" dediği ortaya çıktı.

5'Lİ BIÇAK SETİ KULLANMIŞ! BABASINDAN KORKUNÇ İTİRAF

Semih Çelik'in her iki cinayette de 5'li bıçak seti kullandığı tespit edildi. Yeni Şafak'ın aktardığı bilgiye göre, bir süre kasaplık yapan Çelik'in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlendi.

UYUŞTURUCUYU KİMDEN TEMİN ETTİ?

Öte yandan korkunç cinayetlere kurban giden iki genç kız ile Semih Çelik'in dijital materyalleri incelenmeye devam ediyor. Ayrıca baba A.Ç.'nin "oğlunun kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştığını" öne sürmesi üzerine İstanbul Narkotik Şube ekiplerinin, caninin uyuşturucuyu kimden temin ettiğini bulmak için başlattığı çalışmaları sürüyor. 

Köfteci Yusuf sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, aslen nereli? Köfteci Yusuf sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, aslen nereli?

Caninin babası, iki genç kızı katleden Semih Çelik'i ve olay gününü anlattı Caninin babası, iki genç kızı katleden Semih Çelik'i ve olay gününü anlattı

Editör: Huri Kaptan