Cezaevinden çıktıktan sadece 10 gün sonra eşi Müge Elbeli'yi öldüren Mehmet Ali Elbeli yakalandı. Elbeli'nin cinayeti tek başına değil, yardım alarak işlediği ihtimali üzerine 4 arkadaşı da gözaltına alındı.

ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER! ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER!

Olayda, Müge Elbeli'nin elleri ve ayakları iple bağlı halde bulunup, işkence yapıldıktan sonra defalarca bıçaklandığı ortaya çıktı. Tavas ilçesi Karahisar Mahallesi'nde yaşayan ve 'Uyuşturucu kullanmak' suçundan cezaevine giren Mehmet Ali Elbeli, 10 gün önce tahliye olduktan sonra dün saat 19.00 sularında 112'yi arayıp eşinin yerde hareketsiz yattığını bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Ekipler, evde Müge Elbeli'yi kanlar içinde, elleri ve ayakları bağlı şekilde buldu. Müge Elbeli'nin cenazesi otopsi için Tavas Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Mehmet Ali Elbeli'nin, eşi Müge Elbeli'yi el ve ayaklarını iple bağlayıp demir çubukla dövdüğü, ardından çeşitli yerlerinden bıçakladığı tespit edildi. Olay sonrası Elbeli'nin sağ kolu kırıldı ve alçıya alındı.

Elbeli'nin cinayeti yardım alarak işlemiş olabileceği ihtimaliyle arkadaşları A.K., S.S., F.Y., ve N.Y. de gözaltına alındı. Elbeli'nin, olaydan sonra arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Mehmet Ali Elbeli, ifadesinde eşi Müge'nin uyuşturucu kullandığını ve kendisini aldattığını düşündüğü için cinayeti işlediğini söyledi.

Müge Elbeli'nin sosyal medya hesabında, eşi için "Bugün hasret son buluyor. Mügenin malisi geliyor. Dakikalar kaldı" şeklinde bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.