KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın yoğun gündemle Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda gündemdeki ekonomik gelişmeler ve dış siyaset ele alınacak.

EKONOMİDE OVP MASADA OLACAK

Beştepe'deki toplantının öne çıkan başlıklarından biri de ekonomi olacak. Toplantıda, 5 Eylül'de açıklanan Orta Vadeli Program kapsamında ekonomideki 3 yıllık hedefler masaya yatırılacak. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritasının ele alınacağı toplantıda ayrıca yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da görüşülecek.

DIŞ POLİTİKADA ANA GÜNDEM GAZZE

Dış politikada ise Gazze başta olmak üzere orta doğudaki gelişmelerin değerlendirileceği toplantıda, İsrail'in 11 aydır devam eden katliamının durdurulması için ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum ele alınacak. Öte yandan Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması hususunda süren çalışmalar da gözden geçirilecek.

TSK VE MİT'İN TERÖRLE MÜCADELESİNE MERCEK TUTULACAK

Terörle mücadelenin de gündeme geleceği toplantıda, Türk silahlı Kuvvetleri'nin yanısıra Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlarındaki son durum görüşülecek.

Editör: Huri Kaptan