Spor Haberleri

Juventus hacklendi, Ali Koç istifa mı etti? Fırat Destan kimdir, hangi takımlıdır?

İtalya Serie A takımlarından Juventus’un resmi hesabı resmen hacklendi. Yapılan paylaşımda Arda Güler ile Ali Koç’un isminin geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Peki, Fırat Destan kimdir, hangi takımlıdır?

Abone Ol

İtalya Serie A takımlarından Juventus büyük bir şokla yaşadı. Resmi hesap üzerinden yapılan paylaşımda Juventus’un Arda Güler’i transfer ettiği açıklanırken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un da istifa ettiği sosyal medyadan duyuruldu.

Yapılan paylaşımda, "Juventus'a hoş geldin Arda Güler. Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası. Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısın?" ifadelerine yer verilirken Ali Koç’un da istifa ettiği iddia edildi.

JUVENTUS’UN HESABINI KİM HACKLEDİ?

İtalya Serie A takımlarından Juventus’un resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hacklendi. Bu gelişmenin sonrasında Juventus’tan bir açıklama geldi. Kulübün İngilizce hesabının saldırıya uğradığı ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yapılırken hesabı hackleyen kişinin Fırat Destan olduğu belirlendi.

Juventus'un resmi hesabından yaptığı saldırıya uğradık açıklamasının ardından ele geçirilen İngilizce hesaptan, "Oğlum şakaydı lan" şeklinde bir paylaşım yapılması da dikkatlerden kaçmadı.