Spor Haberleri

İZMİR'DE KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOV! A MİLLİ TAKIM İZLANDA'YI 3 GOLLE GEÇERKEN GALATASARAY TARAFTARI KAHROLDU

A Milli Takım'ın İzlanda'yla İzmir'de oynadığı ve 3-1 kazandığı UEFA Uluslar Ligi maçına attığı 3 golle Kerem Aktürkoğlu damga vurdu. Maç esnasında bir taraftarın açtığı pankartı gören yıldız futbolcu, maçtan sonra taraftara cevap verdi. Kerem geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan 12 Milyon Euro'ya Benfica'ya transfer olmuş ve Bodrum FK da bu transferden gelir elde etmişti.

Abone Ol

A Milli Takım,  UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup 2. maçında dün akşam İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. İzmir'de oynanan maçta oynanan futbol tam not aldı.

Geçtiğimiz günlerden Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu attığı 3 golle maça damga vurdu. 25 yaşında yıldız ilk golünü 2. dakikada atarken, 52 ve 88. dakikalarda da farkı açtı

Galibiyetin mimarı olan Kerem, 2021 yılında giymeye başladığı A Milli Takım formasıyla ilk kez hat-trick yaptı. Millilerde son olarak Burak Yılmaz, Mart 2021'de Hollanda'ya karşı hat-trick yapmıştı. 

GALATASASARAY TARAFTARI PİŞMAN

Galatasaray taraftarları 25 yaşındaki Kerem'in Türkiye'deki baskıdan kurtulduktan sonra kendisini bulduğunu, yönetimin onu koruyamadığı belirten yorumlar yaptı. Sosyal medyada gündem olan yıldız futbolcu için övgü dolu ifadeler kullanıldı. 

Kerem'in Galatasaray'dan ayrılmak zorunda bırakıldığını belirten taraftarlar gece boyu yaptıkları paylaşımlarla milli yıldıza destek verdi. Kerem Aktürkoğlu maçtan sonra kendisi için tribünde açılan bir pankartı alıntılayarak şu paylaşımı yaptı:

"Ben de sizi çok özleyeceğim... Siz benim canımsınız ama siz de benimle geleceksiniz. Çünkü biz hep beraberiz; dün beraberdik, bugün beraberiz, yarın da beraber olacağız. Benim için çok özel bir yolculuktu, bu yolu benimle yürüyen herkese çok teşekkür ederim. Sizi gururlandırmak için çok çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, var olun."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BENFİCA'YA TRANSFERİ BODRUM FK'YA DA PARA KAZANDIRDI KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BENFİCA'YA TRANSFERİ BODRUM FK'YA DA PARA KAZANDIRDI