Gündem Haberleri

İZMİR'DE KAN DONDURAN BABA VAHŞETİ! 4 ÇOCUĞUNA TEKER TEKER KURŞUN SIKIP KATLETTİ

İzmir'in Bornova ilçesinde Vesim Şimşek isimli şahıs 4 çocuğunu zeytinliğe götürüp tabancayla her birine ateş etti. Kan donduran olayda 3 çocuk can verirken, 11 yaşındaki Hira Nur azrailin elinden kurtulmayı başardı. Katil baba bir tane de kendi kafasına sıktı ama ölmeyi beceremedi.

Abone Ol

İzmir'de kan donduran aile katliamı... İsminin Vesim Şimşek olduğu öğrenilen bir şahıs, kendisiyle yaşayan 4 çocuğunu Bornova'daki bir zeytinlik araziye götürerek teker teker vurdu!

Acı olayda 2, 4 ve 14 yaşlarındaki çocuklar hayatını kaybederken babasının elinden kaçan 11 yaşındaki çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Katliam yapan baba ise son kurşunu kendi kafasına sıktı ancak ölmeyi başaramadı.

"SİZİ ANNENİZE GÖTÜRECEĞİM"

İnşaat işçisi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Vesim Şimşek karısı Naciye Şimşek'in 3 ay önce boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Şimşek'in sabah saatlerinde kendileriyle birlikte yaşayan çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hira Nur'u alarak (11) "Sizi annenize götüreceğim" deyip evden çıktığı ve oturdukları mahallenin yakınında bulunan dağlık alana götürdüğü öğrenildi.

Burada yanındaki tabancayı çıkartan Vesim Şimşek, çocuklarına ateş etmeye başladı. Vücuduna mermiler isabet eden çocuklar kanlar içerisinde yere yığılırken, 11 yaşındaki Hira Nur, yaralı olarak aşağı doğru kaçmaya başladı. Son olarak kendisine de ateş eden baba da yere yığılırken, olaydan yaralı olarak kurtulan Hira Nur, durumu yakınlarına bildirdi.

Katliamdan yaralı kurtulan Hira Nur Şimşek, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Burada tedavi altına alınan Hira Nur'un da sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.