YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ

İzmir'de yaşanan sağanak sırasında elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki amatör müzisyen İnanç Öktemay'ın ölümüne neden olan olayın detayları, soruşturmanın ön raporunda ortaya çıktı.

KABLO 80 SANTİMETRE YERİNE 15 SANTİMETRE DERİNLİKTEYMİŞ

Olay yerinde yapılan incelemelerde, elektrik kablolarının olması gereken 80 santimetre derinlik yerine sadece 15 santimetre derinlikte olduğu tespit edildi. Bu ihmal, sağanak sırasında kablolara temas eden suyun elektrik akımını ileterek iki kişinin ölümüne neden olduğu sonucunu ortaya koydu.

2 KİŞİ CAN VERMİŞTİ

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, İzmir'de şiddetli yağışın etkili olduğu sırada yolda yürürken elektrik akımına kapılmış ve olay yerinde hayatlarını kaybetmişlerdi. Bu trajik olay, şehirde büyük bir üzüntüye neden olurken, sorumluların tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için başlatılan soruşturma devam ediyor.