İzmir'deki cani baba olayında flaş gelişme... 4 çocuğunu tabancayla vurarark öldürmek isteyen ardından da intihara kalkışan Vesim Şimşek isimli şahıs, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde can verdi.

27 Ağustos sabahı yaşanan tüyler ürpertici olayda, 45 yaşındaki baba Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) sabah saatlerinde dağlık alana götürüp teker teker vurmuştu. Çocuklardan Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybederken, Hiranur ise katliamda yaralı olarak kurtulmuştu.

HİRANUR'UN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Çocukların cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından defnedilmek üzere anne Naciye Şimşek'in yaşadığı Manisa'nın Salihli ilçesine götürüldü ve burada defnedildi.

ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER! ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER!

Kendi kafasına da sıkan ancak kurşun sıyırınca hayatta kalan Vesim Şimşek katliamdan 3 gün sonra yopun bakımda öldü. Hiranur Şimşek'in tedavisi ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sürüyor.

İZMİR'DE KAN DONDURAN BABA VAHŞETİ! 4 ÇOCUĞUNA TEKER TEKER KURŞUN SIKIP KATLETTİ İZMİR'DE KAN DONDURAN BABA VAHŞETİ! 4 ÇOCUĞUNA TEKER TEKER KURŞUN SIKIP KATLETTİ