İzmir İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse 15 Ağustos'ta başlayan orman yangınlarının ardından istifasını sundu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 32 yıllık itfaiyeci, "Son görevimi ciddiyetle yapmanın haklı gururu ile dilekçemi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına vermiş olup, 32 yılı güzel anılarla geride bıraktım" ifadelerini kullandı.

KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Derse'nin görev alındığı iddiaları peşi sıra geldi. Karşıyaka, Urla, Menderes, Ödemiş, Bayındır ve Tire'de alevlerle çetin mücadele sonrası gündeme gelen istifa haberi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

GÖREVDEN ALINMADI, EMEKLİLİĞİNİ İSTEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanımız Sayın İsmail Derse'nin görevden alındığı yönünde basına ve kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Daire Başkanımız emekli olmaya karar vermiş ve kendi iradesi doğrultusunda görevi bırakmıştır. İtfaiye teşkilatımızda bugüne kadar verdiği hizmetler için Sayın Derse'ye çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve esenlikler diliyoruz."

BAKAN KURUM: İZMİR VE MANİSA'DA 100'E YAKIN BİNA YANGINDA ZARAR GÖRDÜ BAKAN KURUM: İZMİR VE MANİSA'DA 100'E YAKIN BİNA YANGINDA ZARAR GÖRDÜ