• Haberler
  • Gündem
  • İstek Şarkı Kavgası Çıktı! Müşterinin Kafasında Sandalye Kırıldı

İstek Şarkı Kavgası Çıktı! Müşterinin Kafasında Sandalye Kırıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde restoranda müzisyenden istek şarkısı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıp meydan dayağı attılar. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga cep telefonuyla kaydedildi.

İstek Şarkı Kavgası Çıktı! Müşterinin Kafasında Sandalye Kırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarsus ilçesinde canlı müzik yapılan bir restoranda iddiaya göre restorana arkadaşlarıyla yemek yemeye gelen bir kişi müzisyenden şarkı istediğinde bulundu.

İSTEK ŞARKIYI SÖYLEMEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

Ancak müzisyen o şarkıyı söylemeyeceğini bildirince tartışma çıktı. Müşteri ve müzisyenle başlayan tartışma küfür yüzünden büyüyünce restoran çalışanları da tartışmaya karıştı.

KAFASINDA SANDALYE KIRDILAR

Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı. Yaklaşık 5-6 kişi müşteriye restoran içinde yere yatırıp feci şekilde darp etti. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İşte kavga anından kareler;

İstek şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırdılar
İstek şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırdılar
İstek şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırdılar

Kaynak:İHA

Bakmadan Geçme