Magazin Haberleri

İnci Taneleri yeni sezona Göcek'te başlıyor! Dilber'e saldıran Zahir silahla vuruluyor

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden İnci Taneleri, 2. sezonla geri dönüyor. Yayınlanan son fragmanda dizinin oyuncuları muhteşem koyları olan Göcek’te kameralara yakalanırken yeni sezonda dramatik sahneler ön planda yer alıyor.

Abone Ol

Ve sonunda İnci Taneleri, 2. sezonla yeniden izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak yayınlanan tanıtım fragmanında oyuncuların Göcek’te çekilen sahnelerinde kendilerini diri hissetmeleri dikkatlerden kaçmazken dramatik sahnelerin ön planda yer alması da ilgi görüyor.

Muğla’nın şirin beldelerinden Göcek’te 2. sezona ‘Merhaba’ diyecek İnci Taneleri’nde Azem’in “Bir hikâyeyi tam olarak anlayabilmeniz için tamamını okumanız gerekir.” sözleri de dikkatlerden kaçmıyor.

Aşk, cinayet, gerilim ve ihanet dolu bir sezonun işaretlerini taşıyan İnci Taneleri’nin yeni sezon oyuncularından biri de Bestemsu Özdemir oldu. Semiramis karakterini canlandıracak oyuncu dizi için saçlarını sarıya boyatarak imaj değişikliğine gitti.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. 

Fragmanda Dilber’e (Hazar Ergüçlü) bıçak çeken Zahir’in (Mustafa Yıldıran) silahla vurulduğu sahne büyük ses getirirken İnci Taneleri dizisinin yeni sezonu 10 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında başlayacak.