Magazin Haberleri

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

Kanal D ekranlarında ilk sezonda izlenme rekorları kıran ve Dilber’in pavyon dansıyla adından söz ettiren İnci Taneleri dizisinde 2. sezon için geri sayım başladı. Peki, İnci Taneleri 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Abone Ol

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve ilk sezonunda izlenme rekorlarını alt üst eden İnci Taneleri dizisi yeni sezonu merakla bekleniyor. Her yaştan insanı ekranları başına kilitleyen İnci Taneleri’nin yeni sezonda da ilgi göreceği konuşuluyor.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni sezonundan gelen ilk tanıtımda “Azem” karakterinin yaşlanarak yeniden cezaevine girdiğini konu alan senaryoda oyuncunun bitap düşmüş hali dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezonda Dilber’in pavyon dansı, Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer almış ve uzunca bir zaman konuşulmuştu.

İNCİ TANELERİ DİLBER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinin 2. yeni sezonunun Ekim ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor.