Magazin Haberleri

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman? 10 Ekim bu akşam İnci Taneleri var mı?

İnci Taneleri 2. sezon başlıyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin 10 Ekim akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, İnci Taneleri bu akşam var mı?

Abone Ol

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden İnci Taneleri 2. sezon ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Yeni sezon tanıtım fragmanında fırtınalar estiren dizide yeni oyuncular şimdiden adından söz ettirirken entrikalar son gaz sürüyor.

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde sezon finali yaparak izleyenleri az da olsa üzen İnci Taneleri dizisinin başrollerini Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü paylaşıyor. Yeni sezon ilk tanıtımında karakterlerin daha da yaşlanması ve Erdoğan’ın yeniden cezaevine girmesi dikkatler kaçmıyor.

İNCİ TANELERİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri 2. sezonu ile 10 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında başlıyor.

İNCİ TANELERİ BU AKŞAM VAR MI 10 EKİM?

Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisi 18. bölümü 10 Ekim (bu akşam) saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor.