Yunanistan'a kaçarken sınırda yakalanan 2 FETÖ'cü tutuklandı Yunanistan'a kaçarken sınırda yakalanan 2 FETÖ'cü tutuklandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki bebeğe şiddet skandalında anneden sonra 2 komşu çocuğu da tutuklandı.  Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini belirtti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 18 yaşından küçük 2 kişi adliyeye gönderildi. Şüpheliler çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Dün gece adliyeye sevk edilen anne B.Y. de tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

ÜVEY BABA GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında anne, üvey baba ile iki komşu çocuğunun aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Ailenin 5 yaşındaki diğer çocuğu ise koruma altına alındı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini belirtti. Gürcün, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ayrıntılı ihbarlar sayesinde çocuğumuza, bunu yapanlar ortaya çıkartılmış ve ayrıntılı tahkikat yürütülmektedir. Kati raporlar geldi. Olayın vahameti nedeniyle kurumlarım hızlı bir şekilde aksiyon aldılar. Rapor son haline getirilmiş. Kati rapor dosya içerisinde mevcut. Zaten 18 yaşından küçük çocukların tutuklamaya sevk edilme sebeplerinden birisi buydu. Maalesef ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğramış olduğu doktor raporu, adli tıp raporlarında kesinleşmiş durumda." dedi. 

2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar: Şiddet gören bebeğin annesi ve 2 komşu çocuğu tutuklandı - 2