Gündem Haberleri

İkbal ve Ayşenur'u katleden cani Semih Çelik'in annesi ilk kez konuştu

İstanbul'da iki genç kızı hayattan koparan ve Türkiye'yi derinden sarsan vahşi katliamların faili 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in annesi günler sonra ilk kez konuştu. Annesi, oğlunun pandemi sonrasında odasına kapandığını belirterek "Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal'in ailesine ulaşıp 'Kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil kızınızı alın, kaybedin' dedim. Okuldan naklini aldılar ama bağlantıları yine kopmadı. İkbal de geçen yıl hap içip intihar girişiminde bulunmuştu" dedi.

Abone Ol

İstanbul Fatih'te Edirne kapı surlarında yaşanan akılalmaz vahşet Türkiye'yi derinden sarstı. 19 yaşındaki

Caninin babası, iki genç kızı katleden Semih Çelik'i ve olay gününü anlattı Caninin babası, iki genç kızı katleden Semih Çelik'i ve olay gününü anlattı
isimli cani, iki genç kızı hunharca katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i peş peşe canice katledip surlardan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in annesi açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'Yİ DERİNDEN SARSAN VAHŞET

Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan Edirnekapı surlarının üzerine 4 Ekim Cuma günü saat 16.00 sıralarında çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, talihsiz genç kızın başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı fırlattı. Kendi boğazına da ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti.

CANİ HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hastanede öldü. Çelik'in babasının ifadesinde, oğlunun 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği ortaya çıktı.

ART ARDA VAHŞET! AYŞENUR HALİL'İ EYÜPSULTAN'DA EVDE ÖLDÜRDÜ

Polis ekiplerince yapılan incelemede caninin, Ayşenur Halil'i de saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek katlettiği tespit edildi. 

KAN DONDURAN PLAN

Evde yapılan aramalarda, caninin kendi çizdiği karakelem resim bulunurken söz konusu resimde, çıplak halde bir kadının vucudunun parçalara ayrıldığı görüldü. Çelik'in, Edirnekapı surlarında öldürdüğü İkbal Uzuner'i evinde çizdiği resimdeki gibi parçalara ayırdığı tespit edildi.

"İYİ BU ÇOCUK ERGENLİK PSİKOLOJİSİ DEDİLER"

Sabah'ın aktardığı habere göre anne yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Ben pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim"

"KEŞKE KENDİNİ YAKSAYDI KIZLARA BİR ZARAR VERMESEYDİ"

"Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" diyerek gözyaşları içerisinde konuşan anne, "Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım, yandım, bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim" dedi.

OLAY GÜNÜ GÖRÜNTÜLÜ KONUŞAN ANNE: HİÇBİR ANORMALLİK SEZMEDİM

Anne olay günü oğlu Semih Çelik'in kendisini görüntülü olarak aradığını söyleyen anne "Oğlum ne yapıyorsun nasılsın dedim. Anne iyiyim Ayşenur yanımda şimdi lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu" diye konuştu.

"SEMİH'LE İKBAL'İN BULUŞMA MEKANI ZATEN SURLARDI"

İkbal ile sürekli o surlarda buluşurlardı diyen anne, "Semih'le İkbal'in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler. O da Semih'i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın" ifadelerini kullandı.