Gündem Haberleri

İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK SINIRI AŞTI: BU KEZ DE POLİSİ TEHDİT ETTİ!

Uçakta kedisini pusetten çıkardığı için kendisini uyaran kabine memuruna saldıran ve karakolluk olan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Dörter sınırı aştı. Saldırgan tavırlar sergileyen Dilan Çıtak bu kez de "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum" şeklindeki çirkin ifadeleriyle polis memuruna tehditler savurdu. O anlar kameralara yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta yolculuk yapan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile kedisi için kendisini uyaran kabin memuru karakolluk oldu. Kabin memurları, Uçağın İstanbul Havalimanı’na iniş yapması sonrası Dilan Çıtak Dörter hakkında şikayette bulundu. Dilan Çıtak, THY tarafından kara listeye alındı.

ÇİRKİN SÖZLERLE POLİSE TEHDİT!

Dilan Çıtak Dörter'in havalimanında polis memurunu tehdit ettiği anların görüntüsü ortaya çıkarken sosyal medyada yankı uyandırdı. Kayıtlarda Dilan'ın polis memuruna "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" dediği duyuldu.

DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI