'HANIMAĞA' MUĞLA'DA BACAĞINDAN VURULDU
'Hanımağa' lakabıyla tanınan eski polis memuru ve suç örgütü lideri Güniz Akkuş, Muğla'da kaldığı otelin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan Akkuş hastaneye kaldırıldı.
‘Hanımağa’ lakaplı eski polis memuru ve suç örgütü lideri Güniz Akkuş, Muğla’nın Fethiye ilçesinde silahlı saldırıya uğradı. Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiindeki bir otelde C.E. (50) ile birlikte konaklayan Akkuş (45), otelin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Saldırıda diz üstünden yaralanan Akkuş’un, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Sabah’ta yer alan habere göre, saldırganları tespiti için Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı soruşturma başlattığı ve yakalama çalışması sürdüğü öğrenildi.
Bakmadan Geçme





