Gündem Haberleri

Hamile kadın metrobüste doğum yaptı: Beşinci çocuğunu kucağına aldı

35 haftalık hamile Hanife Mete isimli kadın taksi bulamayıp bindiği metrobüste doğum yaptı. Sürpriz doğumda sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya gelirken ailenin beşinci çocuğu olan bebek Yılmaz adını aldı. Bahse konu doğum anı araç içi kamerasına yansıdı.

Loading...

Abone Ol

İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden hamile Hanife Mete, sancılarının artması üzerine eşi Cemal Mete ile birlikte hastaneye gitmek için taksi arayışına girdi. Ancak taksi bulamayan Mete ailesi, daha hızlı olacağını düşünerek saat 08.30’da metrobüse bindi. Hamile kadının metrobüste doğum sancılarının artması üzerine İETT şoförü, komuta ve sağlık ekiplerine haber verdi.

METROBÜSTE DOĞAN BEBEĞE YILMAZ ADI VERİLDİ

Metrobüs aracı Küçükçekmece Cennet Mahallesi mevkiinde park alanına geçirilirken araçtaki yolcular başka bir araca aktarıldı. Hamile kadın, eşi Cemal Mete’nin yardımıyla doğumunu yaparken İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de doğumda aileye destek oldu. Mete çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen 5. çocuklarına Yılmaz ismini verdi. Doğumun ardından anne ile bebek sağlık ekiplerince Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine götürüldü.

AİLENİN 5'İNCİ ÇOCUĞU KORKUTTU

Baba Cemal Mete doğum anına ilişkin yaptığı açıklamada "Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bu 5’inci çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen dolmuştu. Sağolsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğumda gerçekleşti" şeklinde konuştu.