KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Elazığ’da dün polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyon, bir dilencinin dikkat çeken sırrını gün yüzüne çıkardı. Camilerin önleri ve yoğun geçiş noktalarında faaliyet gösteren dilenciler tek tek yakalandı.

Üst aramalarında, bir dilencinin üzerinde tam 10 bin 780 lira bulundu. Ekipler, parayı sayıp el koyarken, dilencilere Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yaptı. Şaşırtıcı bir şekilde, bu büyük miktardaki paranın bir günde toplandığı öğrenildi.

"MADENİ PARAYI BEĞENMEYİP ÜSTÜMÜZE ATIYORDU"

Yaşlı adamı daha önce iş yerlerinde dilenirken gören vatandaşlardan Muhammet Dalgakıran, "Bu şahıs, çalıştığım iş yerine defalarca gelmişti. Madeni para verdiğimizde, beğenmeyip parayı üstümüze atarak gitmişti. Sosyal medyada dilencinin akli dengesinin yerinde olmadığı söyleniyor, ancak bunu doğrulayamam.

Bu kişi sürekli para istediği iş yerimize ve sokakta karşılaştık. İhtiyaç sahibi olanların yardımını desteklemek elbette önemli, fakat bu tür olayların yaşanmaması için yardım etmeyi azaltmak ya da tamamen bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu tür olaylar yaşanmazsa, benzer durumlar da yaşanmayacaktır" dedi.

Kaynak: İha