Gündem Haberleri

Gülgen Ergen Narin'in annesini hedef aldı: Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum!

Şarkıcı Gülben Ergen, Narin Güran cinayetinde katilin kim olduğu ve küçük kızın neden öldürüldüğü henüz aydınlatılamamışken anne Yüksel Güran'ı zehir zemberek sözlerle hedef alan bir paylaşımda bulundu. Ergen "Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın! 1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den anneyi hedef alan bir paylaşım geldi.

İTİRAFÇI NEVZAT BAHTİYAR'DAN YENİ İDDİALAR

Gülben Ergen, Narin'i dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden götürülerek Diyarbakır Adliyesi'nde verdiği "Anne Yüksel Güran ile muhtar amca Salim Güran'ın ilişkisini görünce Salim Güran küçük kızı öldürdü" ifadesinin basına yansımasının ardından dün anne Yüksel Güran'ı hedef alan bir mesaj yayımladı.

GÜLBEN ERGEN: ARTIK YETTİ DEYİP BİR BİR DOĞRULARI ANLATSIN 1 AYDIR KAN KUSTUK

Gülben Ergen şu ifadeleri kullandı: 

"Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın! 1 aydır kan kustuk!" 

"VARSIN YAN SEN DE DAHA NASIL YAŞAYACAKSIN BUNDAN SONRA..." 

Kızına karşı dürüst ol be kadın! Varsın yan sen de senin gibiler de! Daha ne yanacaksın ki ülke nefret etti senden. Daha nasıl yaşayacaksın bundan sonra!" 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kahpelik iki bacak arasında değil.<br>Beyinde, vicdanda, yürekte.<br>Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var.<br><br>O avukat kimse ona söylesin!<br>Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın!<br>1 aydır kan kustuk!<br>Kızına karşı dürüst ol be kadın!<br><br>Varsın yan sende,… <a href="https://t.co/dY5ZHRhukz">pic.twitter.com/dY5ZHRhukz</a></p>&mdash; Gülben Ergen (@gulbenergen) <a href="https://twitter.com/gulbenergen/status/1837556888441180414?ref_src=twsrc%5Etfw">September 21, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"KAN KUSSUNLAR"

Ergen bugün konuya ilişkin paylaşımlarını sürdürürken şu ifadelere de yer verdi:

"Gerçeği saklayan, susan, gizleyen, yalanla yanıltan, görmezden gelen, suçluları koruyan, adaleti engelleyen kimler varsa tez vakitte kan kussunlar!

NARİNLE AYNI SOYADINI TAŞIYAN BİR KİŞİ DOĞRULARI SÖYLESİN 

Şeref, Merhamet, Vicdan, Onur, İman, Minnet

Şu duygulardan birini barındıran, Narinle aynı soyadını taşıyan bir kişi doğruları söylesin!"