Muğla'nın mavi bayraklı plajları arasında 5 yıldızlı halk plajı konforu hızla yaygınlaşıyor. Marmaris'teki ücretsiz halk plajları, tatilcilere düşük maliyetlerle yüksek konfor sunarak büyük ilgi görüyor. Özel plajlarda karşılaşılan yüksek fiyatlardan şikayet eden tatilciler, bu bakanlık plajlarına yöneliyor.

ZABITA TEŞLİKATI 198 YAŞINDA! ACAR ÜNLÜ'DEN MARMARİS ZABITASINA ZİYARET ZABITA TEŞLİKATI 198 YAŞINDA! ACAR ÜNLÜ'DEN MARMARİS ZABITASINA ZİYARET

124

İÇMELER'DE GİRİŞ ÜCRETSİZ

Marmaris İçmeler'deki İçmeler Halk Plajı, 2021 yazında hizmete girdi. Bu plaj, şezlong, şemsiye, kafe ve bar hizmetleri sunarak konforlu bir deneyim vaat ediyor. Ücretsiz giriş seçeneğiyle dikkat çeken plaj, rahat ve ekonomik bir tatil için tercih ediliyor.

EN PAHALI YEMEK 300 TL

Marmaris İçmeler Ücretsiz Girişli Halk Plajı, uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Plajda sahil kullanımı tamamen ücretsizken, şezlong ve loca kullanımı ücretli. Şezlong fiyatları 160 TL, iki kişilik şezlong ise 300 TL, loca fiyatı ise 750 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca, soyunma odası, duş ve tuvaletler ücretsiz olarak sunuluyor. Menüde en pahalı yemek 300 TL, en pahalı içecek ise 180 TL olarak fiyatlandırılmış. Şezlong kullanmak istemeyen ziyaretçiler için plajın ücretsiz kullanılan geniş alanları da mevcut. Bakanlık plajı, her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.