MUĞLA BŞB ZAFER KUPASI DART TURNUVASI DÜZENLEDİ MUĞLA BŞB ZAFER KUPASI DART TURNUVASI DÜZENLEDİ

Muğla’da yaşayan görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu, 32 yıllık sahne kariyerinde hem tiyatro hem de müzik alanında önemli projelere imza atıyor. Türkiye ve dünya genelinde sahne alarak yeteneklerini sergileyen Tunçoğlu, sanat hayatında birçok başarıya imza attı.

854758475744

3 ALBÜM ÇIKARDI

Tunçoğlu, 16 yaşında sahne hayatına başladığını belirterek, bugüne kadar 3 albüm çıkardığını ve "Kör Name" adında bir stand-up gösterisini yaklaşık 12 yıldır sergilediğini açıkladı. Ayrıca, bir kitap çalışması üzerinde de çalıştığını ve yakın zamanda okuyucularla buluşacağını söyledi.

GÖRME KABİLİYETİNİ ZAMANLA KAYBETMİŞ

Sanat hayatına başladığında görme kabiliyetini kaybetmediğini ancak zamanla göz rahatsızlığının ilerlediğini ifade eden Tunçoğlu, bu zorluklara rağmen yılmadan çalışmaya devam ettiğini belirtti. İlk sahne deneyiminde, dönemin ilkel ekipmanlarıyla mücadele ettiğini fakat zamanla bu alanda kendini geliştirdiğini ekledi.

MÜZİK ONUN İÇİN BİR TUTKU

Sahne aldığı mekanlardan ziyade konserlerde sahne almayı tercih ettiğini söyleyen Tunçoğlu, mekân işlerinin tadının kalmadığını ifade etti. Gelecekteki planları arasında yeni projeler ve sahne performanslarını sürdürmek olduğunu belirten Tunçoğlu, sanat hayatına olan tutkusunu sürdürüyor.

KAYNAK:İHA