Spor Haberleri

Gökhan İn'in darbedildiği anları kaydeden kişi tutuklandı! "Bir anda gaza geldik, tartıştık"

Eski Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in kulübün eski reklam ve sponsorluk sorumlusu Cengiz Şen tarafından tokatlandığı anları cep telefonu kamerası ile kayda alan ve sosyal medyadan yayan kulübün eski başkanvekili Semih İlkis tutuklandı. İlkis, ifadesinde "Yönetimle ilgili konuşuyorduk. Bir anda gaza geldik, tartıştık. Nasıl oldu anlamadım. Tokat atacağını bilmiyordum" dedi.

Loading...

Abone Ol

Sakaryaspor eski Kulüp Başkanı Gökhan İn'in, kulübün eski reklam ve sponsorluk sorumlusu Cengiz Şen tarafından darp edildiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. İnfial yaratan olayın ardından Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucunda şiddet olayının faili Cengiz Şen söz konusu videonun yayıldığı gece İstanbul Beşiktaş'ta yakalandı. Sakarya'ya getirilen Cengiz Şen 2 gün önce sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SEMİH İLKİS TESLİM OLDU VE TUTUKLANDI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un eski başkanı Gökhan İn'in kulübün eski reklam ve sponsorluk sorumlusu Cengiz Şen tarafından darp edilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında o anlara ait görüntüleri çekip yayan eski kulüp başkanvekili Semih İlkis tutuklandı.

İnfial yaratan olaya ait görüntüleri kaydeden ve görevinden 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden eski başkanvekili Semih İlkis'in yakalanması için emniyet ekiplerinin çalışmaları sürerken İlkis dün akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Semih İlkis, emniyetteki işlemlerinin ardından ters kelepçe ile adliyeye sevk edildi.

"BİR ANDA GAZA GELDİK TARTIŞTIK"

Eski Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in tokatlandığı anları cep telefonu kamerası ile çekip sosyal medyadan yayan ve bunun üzerine tutuklanan eskibaşkanvekili Semih İlkis ifadesinde, "Yönetimle ilgili konuşuyorduk. Bir anda gaza geldik, tartıştık. Nasıl oldu anlamadım. Tokat atacağını bilmiyordum" dedi.