Burada tezgahın ardında ayrı,  sunum kısmında ayrı bir sanat karşılıyor bizleri. Steakhouse kültürünü kebap ve kahvaltı ile birleştirerek yarattıkları konsepti biz çok sevdik. Özel sunumları ve spesiyal lezzetleri ile keyifli bir kahvaltının ardından kahvenizi içebilir veya müzik eşliğinde marine edilmiş leziz etleri günün diğer saatlerinde tadabilirsiniz. 
Atilla Baytekin’e ilk olarak ‘misafirlerinizi burada ne bekliyor?’ diye sorduk.

‘Onları evimize gelen misafirler olarak görüyoruz. Bizi çok seven ve ziyarete gelen… Hepsiyle özel olarak ilgileniyoruz. Zira insanları para olarak görmüyoruz, burası bizim evimiz. Geçmişten bu yana çalıştığım süre boyunca bunu öğrendim. Göcek de gerçekten havasıyla, ambiyansı ve insanıyla çok güzel bir yer. Her şeyin daha iyi olacağına eminim.’

Peki; fark yaratan bir işletme olmanın kuralları sizce nelerdir?

‘Öncelikle kendinizi sevmelisiniz. Kendiniz mutlu olmalısınız ki misafirlerinizi de mutlu edebilesiniz. Sunduğunuz ürünü tanıyıp, ondan emin olmalısınız. Dediğim gibi misafir olarak hizmet verirseniz insanlar tekrar gelecektir.’

Fark yaratan mekanın bir başka mimarı olan mutfak koordinatörü Mustafa Yılmaz da aldıkları olumlu geri dönüşlerden fazlasıyla memnun olduğunu şu sözlerle dile getirdi;
‘Göcek’te böyle bir işletmenin başında olduğum için çok mutluyum. Bilinçli tüketicilerden güzel geri dönüşler almak bizi fazlasıyla memnun ediyor. Mutfak ekibimiz daha öncesinde sürekli çalışmış olduğumuz arkadaşlardan kurulu. Deneyimli, işlerinde başarılı ve elit bir ekiple çalışıyoruz. Göcek halkına böyle profesyonel bir ekiple hizmet sunmak bizler için de çok gurur verici.’ 

Mustafa Yılmaz’ın ‘menünüzdeki imza lezzetlerden bahseder misiniz?’ sorusuna verdiği cevap da bir hayli iddialıydı..

‘Menümüzde steakhouse ile kahvaltıyı birleştiriyoruz. Et konusunda Göcek’te böyle bir eksik gördük. En büyük özelliğimiz kebabı da konsepte dâhil etmek oldu. Aynı zamanda burada çiğ et satışı yaparak kasap hizmeti de veriyoruz. Göcek’teki diğer et restoranlarından bizi ayıran en önemli farka gelince; herkesin bir çizgisi var ama biz burada steakhouse ile kebabı ve kahvaltıyı birleştirip kolektif bir lezzet sunuyoruz.’

Editör: TE Bilisim