Gündem Haberleri

GENÇLERİN KANLI HESAPLAŞMASI! BİRİ HAPİSANEYE GİTTİ, DİĞERİ MEZARA

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde husumetli iki grubun kavgasında 18 yaşındaki Yiğit Saygın, 19 yaşındaki Ali Mardin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Abone Ol

Tekirdağ'da husumetili iki grubun hesaplaşmasında kan döküldü, 18 yaşındaki Yiğit Saygın 19 yaşındaki Ali Mardin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Çerkezköy'de yaşanan kanlı olayın ardından cinayeti işleyen şahıs ve beraberindeki üç kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan bir bağ evinde arkadaşlarıyla bir süre alkol alan Ali Mardin ile Yiğit Saygın arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine çıkan kavga sonrası Yiğit Saygın bağ evinden ayrılırken, Saygın daha sonra amcası Hasan Saygın ve dedesi Hüseyin Saygın’ı arayarak yardım istedi.

19 YAŞINDAKİ GENÇ HASTANEDE CAN VERDİ

Amcası ve dedesini yanına alarak Ali Mardin’in bulunduğu Kızılpınar Kocameşe Mesire Alanına giden Yiğit Saygın araçta bulunan tüfeği alarak Ali Mardin’e kurşun yağdırdı. 

19 yaşındaki Mardin hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA! KARISINI YOLDA PARKE TAŞIYLA ÖLDÜRDÜ BİR KADIN CİNAYETİ DAHA! KARISINI YOLDA PARKE TAŞIYLA ÖLDÜRDÜ