Tüm terör unsurlarına yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi Tüm terör unsurlarına yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Göncek köyünde imam olarak görev yapan Mustafa Özer, dün akşam saatlerinde Havvanur Özer ile Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy’de büyük bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Düğün sonrası gece yarısı, yeni evli çift Emet ilçesine dönmek üzere 07 AFU 428 plakalı otomobille yola çıktı. Ancak Kovalı mevkisine geldiklerinde, karşı yönden gelen özel bir enerji şirketine ait Fuat Aldemir’in kullandığı 35 FU 930 plakalı otomobille çarpıştılar. Çarpışma sonucunda, araçlar hurdaya dönerken, kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza-3

Yapılan incelemede, Mustafa Özer ve eşi Havvanur Özer’in hayatını kaybettiği belirlendi. Özer çiftinin cansız bedenleri, itfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü Fuat Aldemir, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Özer çiftinin düğün görüntüleri ise kazadan sonra ortaya çıktı. Tavşanlı ilçesindeki Balıköy’de yapılan düğünde çekilen görüntülerde, Mustafa ve Havvanur Özer çiftinin mutlu anları ve dans ettikleri anlar yer alıyor. Bu görüntüler, çiftin düğün gününde yaşadıkları sevinci ve mutluluğu gözler önüne sererken, kazanın ardından sadece bu anılar geride kaldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılmaya devam ediliyor.